Roslagskliniken – Medarbetare

Vi som arbetar på Roslagskliniken är legitimerade naprapater med bred kompetens. Åke Snellström är dessutom utbildad akupunktör. Naprapaterna på kliniken är även experter på fysisk träning och stretching. Utöver traditionell naprapati arbetar vi med den elbehandling som utvecklats under mer än 20 år här vid Roslagskliniken, främst för muskel- och ligamentsskador. Läs mer om oss på Roslagskliniken nedanför!

Åke Snellström

Grundade Roslagskliniken 1980

Bakgrund:
Åke startade sin första naprapatmottagning hemma i lägenheten i Uppsala, under naprapatutbildningen. 1980 öppnade han Roslagskliniken och 1982 fick han sin examen från Naprapathögskolan och har varit legitimerad sedan 1994. Däremellan (1981) reste han till Sri Lanka och genomgick en utbildning i akupunktur.

Specialområde:
Ledbandsskador, whiplash-skador och stukningar. Håller för tillfället på med att samla ihop material till en stor studie om ledbandsskador.

Johan Hermansson

Legitimerad naprapat, på Roslagskliniken sedan 2019

Bakgrund:
Utexaminerad från Naprapathögskolan 2009 och legitimerad naprapat 2014. Johan har en bakgrund inom styrketräning och bodybuilding och han vill hjälpa till och behandla helheten så patienten får tillbaka sin rörlighet.

Specialområde:
Akupunktur och Dry Needles.

Johanna Johansson

Legitimerad naprapat, på Roslagskliniken sedan 2019

Bakgrund:
Utexaminerad från Naprapathögskolan 2019 och legitimerad naprapat i februari 2020. Johanna vill ge smärtlindring och möjlighet till smärtfrihet, samt ge en förståelse varför man fått ont.

Specialområde:
Lic. instruktör på Power Plate.

Simon Ydefjäll

Legitimerad naprapat, på Roslagskliniken sedan 2021

Bakgrund:
Utexaminerad från Naprapathögskolan 2021. Är urpsrungligen från Växjö med stort intresse för idrott och hälsa. Hans mål är  att få alla, från motionärer till elitidrottare, till en smärtfri vardag.

Specialområde:

Dry needling steg 1, EQF Personlig tränare steg 4.

Suzanne Hansen

På Roslagskliniken sedan 2019

Bakgrund:
Är utbildad yogalärare och har jobbat som egen företagare under många år i skiftande branscher.

Specialområde:
Allt i allo, tar emot och servar patienter, sköter tidsbokning, bokföring/ekonomi mm.