Roslagskliniken – Om Oss

Läs mer om vår klinik och vårt arbete nedanför!

Bred kompetens och unika behandlingar

Roslagskliniken startades 1980 av naprapat Åke Snellström. Under de nästan 40 år som gått sedan dess har verksamheten vuxit successivt. Antalet patienter har ökat och från att en lång tid ha skött allting själv har Åke sedan 20 år tillbaka fyra anställda. Målsättningen med arbetet har dock förblivit densamma: att finna den lämpligaste behandlingsformen för varje enskild patient.

Behandlingar för alla

Från toppspelare i NHL till vardagshjältar, pensionärer och företag. Vi anpassar våra behandlingar för att kunna hjälpa alla.

Elitidrottsmän

Såväl professionella så som ungdomar inom framförallt ishockey- och fotbollsspelare, handboll, basket , innebandy, dans med mera, för vilka en kort, effektiv och skonsam läkningstid är mycket viktig.

Individuella patienter

Patienter som söker behandling för flera olika former av muskel- och/eller ledbesvär med smärta, värk och stelhet som typiska inslag.

Företag

Stora och små företag har i allt större utsträckning börjat ta våra behandlingstekniker i anspråk för såväl förebyggande som läkande/återställande behandling. Man förstår att en snabbt insatt behandling är effektiv och lönsam.

Boka Online!

Snabbt, smidigt och säkert!

Vi erbjuder snabb, smidig och säker bokning av naprapatbehandling online. Enklare än så blir det inte! Du väljer själv en ledig tid som passar samt den naprapat hos Roslagskliniken du vill träffa. Prova vår onlinebokning redan idag genom att klicka på knappen nedan. Självklart går det lika bra att ringa.

Klicka Här!

Våra priser

Behandling av våra legitimerade naprapater

Naprapatbehandling

650kr
  • Ålderspensionär (från 65 år): 500kr
  • Barn/Ungdom under 18 år: 350kr
  • Naprapatbehandling Åke Snellström: 700kr

Jourtid helg (Lördagar)

900kr
  • Telefontid jour kl. 09.00-10.00
  • Ring: 08 758 7884

Gymintroduktion

300kr
  • PowerPlate-träning och bålstabilitetsträning med naprapat: 450kr

Avbokning

Behöver du ändra eller avboka din tid ber vi dig göra detta senast 24 timmar innan din behandling.
Vid utebliven eller sen avbokning debiteras fullt arvode.